BUDAPEST 10K HŐSÖK FUTÁSA

TUDNIVALÓK

Általános egészségügyi tudnivalók

A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett veszélyeket is jelenthet a nem megfelelő felkészülés, bemelegítés vagy terhelés megválasztása esetén!

Fontos, hogy a komoly teljesítményt jelentő futás előtt konzultálj a kezelőorvosoddal és az ő tanácsai, orvosi jóváhagyása esetén állj rajthoz!

Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen és ne feledd, hogy a saját felelősségedre, saját döntésed alapján veszel részt azon!

Betegen, sérülten, lázasan, hányással vagy hasmenéssel járó megbetegedés esetén, tudatállapotot vagy a légzés-keringési rendszert érintő gyógyszer hatása alatt a részvétel nem javasolt!

Ha a rajt előtt van egészségügyi jellegű panaszod, a rajt/cél területnél lévő egészségügyi ellátóhelyen tudsz segítséget kérni!

A rajtszám hátoldalán található egészségügyi részt kötelező indulás előtt pontosan és értelemszerűen kitölteni!

Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget! A Hősök terén lévő rajt/cél területen kívül, a pálya mentén több helyen vannak elsődleges egészségügyi ellátóhelyek, ahol elsősegélyben tudnak részesíteni.

Az egészségügyi ellátásodat végző személyzet ha úgy látja indokoltank, nem fogja engedi a további versenyzésedet a Te érdekedben, ezt kérjük hogy vedd tudomásul, hiszen a saját egészséged megőrzése miatt teszik!

Ha a verseny közben más sportársadon látod, hogy rosszul van  vagy más szempontból szorul egészségügyi ellátásra, akkor jelezd a legközelebbi szervezőnek, versenybírónak vagy egészségügyi munkatársnak!

A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt. Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!

Egyéb tudnivalók

Kérünk, ne fuss a mezőnyben kutyával!

Görkorcsolyával az eseményen nem lehet indulni!

Az eseményen kerekesszékes, handbike-os indulók is részt vehetnek.

Tilos alkohol, kábítószer, vagy egyéb tudatmódosító szer használata / fogyasztása a rendezvény előtt és alatt is!

Az esemény helyszínén bármilyen reklámtevékenység csak a szervező előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A szervező fenntartja a program- és időpont-változtatás jogát.

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésre itt: info@budapest10k.hu